26 / 04 / 2024

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.




Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmet verecek olan okul Başakşehir’de sanatsever gençler yetiştirecek.

 

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan okul açılışına Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Akbulut, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz yaptığı açıklamada ‘’Genç nesillerimizi kadim medeniyetimizin güzelliklerinden haberdar etmek ve öğrencilerimizin yeteneklerini becerilerini geliştirmek için açtığımız Güzel Sanatlar Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi Başakşehir’e ayrı bir heyecan ayrı bir güzellik katacaktır. Çabalarımızda her daim yanımızda olan ve programımıza teşvik eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca eğitime emek veren şube müdürlerimi, okul müdürlerimi ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.


Başakşehir Belediyesi



Geri Dön