26 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydanı projesine 2014 sonunda başlanacak!

Başakşehir Kent Meydanı projesine 2014 sonunda başlanacak!

Başakşehir Kent Meydanı projesi; "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa edilecek. 2014 sonunda başlanacak Başakşehir Kent Meydanı projesinde ön talep süreci devam ediyor.



Kent Meydanı projesi, Avrupa Yakası içinde Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Proje; "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla inşa ediliyor. 


60 bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı projesinin yapımına 2014 sonunda başlanacak. Başakşehir Kent Meydanı projesinde ön talep süreci devam ediyor. 


Başakşehir Kent Meydanı projesi, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Başakşehir Kent Meydanı projesi 2016 yılında tamamlanacak. 


Başakşehir Kent Meydanı projesine 2014 sonunda başlanacak!


Başakşehir Kent Meydanı projesinde aktivite ve spor alanları,  9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, on binlerce araçlık otopark, kongre ve sergi merkezleri, İETT durakları, kamu kurumları, 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park ve 5000 kişilik cami bulunacak. 


Başakşehir Kent Meydanı projesi; 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay alanda yer alacak. 


Başakşehir Kent Meydanı iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org



Geri Dön