20 / 04 / 2024

Başakşehir Kent Meydanı!

Başakşehir Kent Meydanı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Başakşehir Kent Meydanı

Tanıtımı Emlak 2014 Fuarı'nda gerçekleşen Başakşehir Kent Meydanı, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde yaşama geçirilecek. Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak proje, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak...



Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak 2014 Fuarı'nda tanıtılan Başakşehir Kent Meydanı, 60 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine kurulacak.


Türkiye'nin ilk kent meydanı olma özelliğine sahip olacak Kent Meydanı Başakşehir projesi lokasyon olarak Başakşehir'de yer alan Sağlık Kent'e komşu olarak inşa edilecek. 


İstanbul  Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan Başakşehir Kent Meydanı hakkında detaylı bilgilerin tamamı basaksehiryenimerkez.org adresinde yer alıyor. 


Başakşehir Kent Meydanı!


İstanbul Başakşehir Kent Meydanı'nda; sağlık kent, 368 bin metrekare ile Türkiye'nin en büyük botanik parkı, on binlerce araç kapasiteli otopark alanı, restoranlar, kafeler, selatin mimarisi ile hayata geçirilecek 5 bin kişilik cami bulunacak. 


3.köprü ve otoyol projesinin güzergahında, ulaşım olarak merkezi lokasyonda yer alan Başakşehir Kent Meydanı içerisinde resmi kurumlar yer alacak. Bu kurumların binaları Selçuklu mimarisi ile tasarlanacak. 


Web: basaksehiryenimerkez.org

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön