29 / 03 / 2024

Makro Akyapı Başakşehir Kent Meydanı

Makro Akyapı Başakşehir Kent Meydanı

Makro Akyapı Ortaklığı'nın Nisan ayında Emlak Konut'a en yüksek teklif vererek aldığı Başakşehir Kayabaşı 4. Etap projesinin detayları belli oldu. Proje; geçtiğimiz günlerde açıklanan Başakşehir Kent Meydanı'nın içinde yer alıyor.

Başakşehir Kent Meydanı!

Tanıtımı Emlak 2014 Fuarı'nda gerçekleşen Başakşehir Kent Meydanı, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde yaşama geçirilecek. Türkiye'nin ilk kent meydanı olacak proje, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak...

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Mavera Comfort Başakşehir lokasyon!

Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek, Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesinin satışları bugün başladı. İşte merakla beklenen Mavera Comfort Başakşehir'in lokasyonu...

Makro İnşaat Başakşehir'de 1500 konut yapacak! Yeni projeler!

İstanbul Başakşehir bölgesinde proje üretmeye devam eden Makro İnşaat yatırımlarını sürdürüyor. Firma bölgede 1500 konut inşa edecek. 

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje Makro ve TOKİ ortaklığıyla toplam 723 konut olarak inşa ediliyor...

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Markalı konutun yeni üssü Başakşehir oldu!

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir, son 10 yılda TOKİ, Kiptaş, Emlak Konut’un liderliğinde Artaş İnşaat’tan Makro İnşaat’a, Fuzul İnşaat’tan Tahincioğlu İnşaat’a kadar markalı konut üreticilerinin yatırım üssü haline geldi.

Başakşehir Park Mavera 3 teslim dönemi!

Park Mavera 3 projesi TOKİ ve Makro İnşaat tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Başakşehir’de Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı.

Başakşehir Seyran Şehir'de yaşam başladı!

Emlak Konut ve Akyapı İnşaat'ın ortaklığında Başakşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir projesinin teslimlerine başlandı. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan proje Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Seyran Şehir konut fiyatları!

Başakşehir Seyran Şehir konut fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projenin 2016 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

16 soruda Başakşehir Seyran Şehir projesi!

Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO A.Ş. ile gelir paylaşımı modeliyle hayata geçirilen proje 7 blok halinde inşa ediliyor. İşte 16 soruda Başakşehir Seyran Şehir projesi detayları...

Seyran Şehir Başakşehir kampanyası!

Seyran Şehir Başakşehir kampanyası bugün başladı. Toplamda 220 adet daireden meydana gelen proje Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2.etap Başakşehir satış ofisi!

Park Mavera 2.etap Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Makro-Akyapı Ortaklığı, Başakşehir Park Mavera 2.etap için ön talep toplamaya başladı...

Makro Akyapı Başakşehir Kent Meydanı Haberi

Makro Akyapı Başakşehir Kent Meydanı


Makro Akyapı projesi olan Kayabaşı 4. Etap projesiyle ilgili detaylar belli oldu. 672 konuttan meydana gelecek projede 338 ticari kısım bulunacak. 



Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, 889 Ada, 1 Parsel'de yer alan proje 53.086,96 metrekarelik alanda yer alıyor. Projede satışlar henüz başlamadı. Ancak görüşmeler yüzyüze sağlanıyor. 




20.080,12 metrekare taban alana sahip projede net inşaat alanı 229.241,47 metrekare olacak. Projede toplam 8 blok yer alacak. 




Makro Akyapı Kayabaşı 4. etap projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunacak. Projeye bu yıl başlanacak ve 2016'da sona erecek. 




Emlak Konut Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı arsası olan alana Makro Akyapı 4 Nisan 2014 tarihinde en yüksek teklif olan 420 milyon TL'lik teklifte bulunmuştu. 




Ayrıca proje geçtiğimiz günlerde...