26 / 04 / 2024

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Emlak Konut GYO güvencesi ile yükselen  Meydan Dükkanları  90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanı, 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanından oluşuyor.


Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Meydan Dükkanları Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Projede ticari ünitelerin alanları 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Meydan Dükkanları Başakşehir projesi 65 bin metrekare arsa alanına sahip. Projenin ortak yaşam alanları arasında yürüyüş alanları, kafeler, nikah sarayı, restoranlar, cami, kongre merkezleri, açık kapalı spor alanları bulunuyor.


15 Mart'ta açık artırma ile satışa sunulacak olan Meydan Dükkanları başvuruları yarın sona eriyor. Proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın mesafede inşa ediliyor. 


Kent Meydanı Dükkanları projesinde cadde mağazaları fiyatları 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazaları fiyatları 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL, cadde dükkanları fiyatları 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL, teras dükkanları fiyatları 240 bin TL ile 820 bin TL arasında değişiyor. 


Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Olimpiyat Stadı yolu, Kayaşehir girişi, Bahçetepe İstanbul satış ofisi Başakşehir / İstanbul


Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!



Meydan Dükkanları iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön