19 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları nerede

Meydan Dükkanları nerede

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan!

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ihalesi bugün!

Açık artırmayla bugün saat 10.30'da başlayacak olan Kent Meydanı Meydan Dükkanları projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede cadde dükkanı, cadde mağazası, teras dükkan, teras mağaza ve market bulunuyor.

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son!

Kent Meydanı Dükkanları başvuruları bugün son. Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteren Meydan Dükkanları projesinin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları açık artırma ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede olan Emlak Konut Meydan Dükkanları başvuruları devam ediyor. Projede yer alan ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor.

Meydan Dükkanları başvuruları!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Meydan Dükkanları başvuruları için son gün 13 Mart olarak belirlendi. Dükkan ve mağazaların satışa sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yer alan Meydan Dükkanları Emlak Konut projesi 15 Mart'ta düzenlenecek açık artırma için ön talep topluyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Dükkanları fiyatları ne kadar?

Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras mağazaları ile cadde ve teras dükkanlarından oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları fiyatları ne kadar?

Meydan Dükkanları ulaşım!

Meydan Dükkanları ulaşım bilgilerine göre proje 3.köprü bağlantı yoluna ve İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor. Proje toplam 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Meydan Dükkanları fiyat listesine göre 240 bin TL' den başlıyor. İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunan projenin 15 Mart'ta açık oturumu için ön talep topluyor.

Meydan Dükkanları teslim tarihi!

Meydan Dükkanları teslim tarihi olarak 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. 15 Mart'ta açık oturumu yapılacak olan projenin ön başvurusunun son tarihi 13 Mart olarak belirlendi.

Meydan Dükkanları satış ofisi!

Meydan Dükkanları satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. Projede 80 tane cadde mağazası, 90 tane cadde dükkanı, 2 tane market alanı, 58 tane teras mağaza ve 102 tane teras dükkanı bulunuyor.

Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyor. Peki Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Meydan Ardıçlı'nın 2. etap dükkanları satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabındaki dükkanlar satışa çıktı. Projenin 1. etabındaki dükkanların satışı tamamlandı...

Aydın İncirliova'da dükkanların yapım ihalesi 4 Nisan'da!

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Ataşehir'de yer alan ticari birimler 19 Aralık 2015 Cumartesi günü açık artırma yöntemiyle satılacak. Peki Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Avrupa Konutları Kale Dükkanları nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Avrupa Konutları Kale'de dairelerin yanı sıra ofis ve dükkanlar da yer alıyor. Proje 37 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupa Konutları Kale Dükkanları nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları projesinde 13 dükkan satışta!

Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları Makro-Akyapı Ortaklığı imzası taşıyor. Toplam 332 adet dükkandan oluşan Başaksehir Meydan Dükkanları'nın 15 Mart 2015 tarihinde yapılan ihalesinde 225 adet dükkan satılmıştı.

Başakşehir Meydan dükkanları 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir Yeni Merkez'de inşa edilen Meydan Dükkanları'nda alım yapılan ancak kredisi onaylanmayan son 13 dükkan yeniden satışa açıldı.Projede satışa çıkan dükkan fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 13 dükkan satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayan 13 adet dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılacak.

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Meydan Dükkanları nerede Haberi

Meydan Dükkanları nerede

Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Meydan Dükkanları 65 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


"Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Yeni Merkez yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması öngörülüyor.


Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanı, 90 tane cadde dükkanı, 8 tane teras mağaza, 80 tane cadde mağazası bulunuyor. Projede dükkanların büyüklükleri 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam 332 adet dükkandan meydana gelen Emlak Konut Meydan Dükkanları ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için son 13 dükkan bugün saat 10:00'da yeniden satışa çıkacak.


Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Başakşehir Meydan Dükkanları İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, tramvay, metro, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı...