26 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark Rezidans teslimler!

Başakşehir Nidapark Rezidans teslimler!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Başakşehir Nidapark Rezidans daire teslimleri Ekim 2017 yılında yapılıyor. Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde 348 adet daire ve 48 adet ticari birim yer alıyor...




24 bin metrekare alanda inşa ediliyor olan Başakşehir Nidapark Rezidans projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Başakşehir Nidapark Rezidans projesi 5 blok halinde yükseliyor.


Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Başakşehir Nidapark Rezidans'ta konut alanları 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde dairelerin satış fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor. Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde teslimler Ekim 2017 yılında yapılıyor.


Başakşehir Nidapark Rezidans projesi 348 adet daire ve 48 adet ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Nidapark Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar banka kredili ödemeler yapılıyor.


Tahincioğlu Başakşehir Nidapark Rezidans projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, otopark, çok amaçlı salon gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Başakşehir Nidapark Rezidans nerede?

Başakşehir Nidapark Rezidans adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul



Başakşehir Nidapark Rezidans satış ofisi

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön