18 / 04 / 2024

Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları!

Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları hakında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile yükselen Medikule projesi,  Bahçetepe İstanbul  projesinin etabı olarak yükseliyor.  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Başakşehir Medikule Rezidans projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir sınırlarında hayat buldu. 


1+1 dairelerin dynamic ve 2+1 dairelerin urban olarak tasarlandığı Başakşehir Medikule Rezidans 'ta toplam  580 adet daire mevcut durumda. 30'ar katlı olarak tasarlanan 2 bloktan oluşan Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 



Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları: 


Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları 'na göre projenin minimum fiyatı 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları metrekare birim bazlı olarak ise  2 bin 200 TL şeklinde açıklandı. 


Başakşehir Medikule Rezidans daire fiyatları!


Başakşehir Medikule Rezidans ödemeleri: 


Başakşehir Medikule Rezidans  projesinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapmak mümkün. Projenin KDV oranı ise yüzde 1 olarak belirlenmiş durumda. 



Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Gülay ODABAŞI /Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön