27 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı proje 5 blok şeklinde inşa edilecek. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Peki Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


5 blok şeklinde yükselecek olan proje ulaşım bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sağlanan projede daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.



Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön