19 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim

Nidapark Başakşehir'de daireler 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Satış süreci devam eden projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Başakşehir Nidapark ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı proje 5 blok şeklinde inşa edilecek. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Peki Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir Evleri ödeme planı!

Nidapark Başakşehir Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Çeşitli sosyal imkanlar sunan projede daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yükseliyor. Projede konutların 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark satış ofisi!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giden yol inşaatı neden durduruldu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne giden yolların inşaatın durudulması ile ilgili açıklama yaptı...

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekimi ne zaman?

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Hoşdere 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Başakşehir Hoşdere TOKİ kura tarihi 2019...

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Ayazma kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019...

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Rami'de yer alan Kuru Gıda Toptancı Hali, Başakşehir'e taşınıyor. 990 toptancı dükkanı ile 120 ticarfi mekanın yer alacağı Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim Haberi

Başakşehir Nidapark ne zaman teslim

"Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerine değinelim. 5 blok halinde inşa edilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 


Nidapark Başakşehir'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükselen Nidapark Konutları fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Projede 348 adet dairenin yanı sıra 48 adet ticari birim bulunuyor. 


Başakşehir Nidapark ne zaman teslim?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir'de yüzde 25 peşinde, kalan kısım için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Nidapark Başakşehir'de spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness, çok amaçlı salon, otopark, yüzme havuzları gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Başakşehir Nidapark adres: Ziya Gökalp...