27 / 04 / 2024

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı



İstanbul Avrupa'da aynı anda en çok metro yapılan şehirlerden biri olarak anılırken, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Vatandaşlar, " E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman açılacak?" gibi sorular sormaya başladı. Bu soruların yanıtı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan geldi.

Peki,  E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman açılacak?


Geri Dön