29 / 03 / 2024

Başakşehir Vadiyaka'da lansman fiyatları devam ediyor!

Başakşehir Vadiyaka'da lansman fiyatları devam ediyor!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Vadi Yaka

Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı.



Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı. Lansman fiyat avantajının devam ettiği proje; modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla büyük ilgi görüyor. 


2000 yılından itibaren Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'da iddiasını sürdürüyor. Proje Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir’in kalbinde inşa edilen ‘Vadiyaka’ projesi ile bir kez daha adından söz ettiriyor.


Vadiyaka Başakşehir, Fuzul Yapı’nın referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor.


Hem oturumluk hem de yatırımlık proje olan  Vadi Yaka  peyzajıyla da farklılaşıyor. Projede çocukların güvenle ve özgürce oynayabilecekleri özel bir ‘çocuk oyun adası’ bulunuyor. 


Miniklerin kullanıma uygun doğal solüsyonla üretilen ahşap malzemeli oyun elemanlarıyla donatılan çocuk oyun adası; projenin aile yaşamına uygunluğunu pekiştiriyor. 


Şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika,  Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka; Başakşehir’de lansman fiyat avantajları devam ediyor... 



Başakşehir Vadiyaka da lansman fiyatları devam ediyor!


Fuzul Grup Hakkında 

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur.  Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity, FuzulEv ve Nevita yer almaktadır.   Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve onbinlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.


Telefon: 0212 488 48 04

Web: www.isteburasidir.com


projeye sor



Geri Dön