19 / 04 / 2024

başakşehir vadiyaka nerede

başakşehir vadiyaka nerede

Vadiyaka Cadde'de yer alan 50 dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim?

Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadiyaka Residence'de yer alan 50 adet dükkan açık artırma ile satışa sunuluyor. Peki Vadiyaka Cadde dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadiyaka'da yüzde 40 peşinde 12 ay taksitle!

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan Başakşehir Vadiyaka'da 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Vadiyaka'da teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka'da metrekaresi 4 bin 250 TL'ye!

18 bin metrekare alanda İstanbul Başakşehir'de inşa edilen projede teslimlerin 2017 sonunda yapılması planlanıyor. Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 70 prim yapması bekleniyor.

Başakşehir Vadiyaka'da lansman fiyatları devam ediyor!

Mega projelerin kesişme noktasında yer alan Vadiyaka Başakşehir’in lansmana çıktığı 15 Eylül tarihinden itibaren 361 konutunun yüzde 43’ü satıldı.

Başakşehir Vadiyaka nerede?

Vadiyaka Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje 18 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Başakşehir Vadiyaka nerede?

Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri kapsamında Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazının 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 361 adet daire yer alıyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat listesine göre metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri!

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri!

Toplam 300 milyon TL yatırım değeriyle yükselen proje Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Vadiyaka projesinde 361 adet daire yer alıyor. Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi kapsamında dairelerin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı Vadiyaka projesi 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadiyaka ne zaman teslim?

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı!

Vadiyaka Başakşehir www.vadiyaka.com web sitesi açıldı. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 250 TL'den başlangıç gösteren proje 300 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

D14 Başakşehir nerede? D14 Başakşehir fiyat listesi!

D14 Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve D14 Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi!

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Başakşehir'in Kalbi nerede?

Başakşehir'in Kalbi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir'in Kalbi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir nerede?

Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı Fuzul Yapı Başakşehir projesinde satışların Eylül 2020'de başlaması planlanıyor...

başakşehir vadiyaka nerede Haberi

başakşehir vadiyaka nerede

İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadiyaka Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 18 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Vadiyaka Residence Fuzul İnşaat imzası taşıyor. 361 daire ve 56 dükkandan oluşan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Açık artırma ihale tarihi 24 Ocak 2016 Pazar günü olarak belirlenen Vadiyaka Başakşehir'de dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 


Başakşehir Vadiyaka Rezidans Botanik Parkı’na 5 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Banka kredisiyle vade veya firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sunan Fuzul İnşaat Vadiyaka'da 2 adet kapalı yüzme havuzu,...