19 / 04 / 2024

Başarılı Bosch bayilerine tatil hediyesi!

Başarılı Bosch bayilerine tatil hediyesi!

Bosch Elektrikli El Aletleri 2008 yılında düzenlediği satış kampanyalarında başarılı  olan bayilerini, Uzakdoğu, Bavyera ve Brezilya gezileri ile ödüllendirdi 



Bosch Elektrikli El Aletleri tarafından geleneksel hale getirilen satış kampanyaları, başarılı bayileri ödüllendirmeye devam ediyor. 2008 yılındaki çeşitli kampanyaları başarıyla tamamlayan bayiler, Kamboçya, Vietnam, Singapur, Bavyera ve Brezilya'da tatil fırsatı kazandı.

Bosch Elektrikli El Aletleri Bayileri Uzakdoğu Ülkeleri'nde tarihin izlerini sürdü

2008'deki başarılı  kampanyaları sonucunda ödüllendirilen bayilerden ilk grup,   bahar aylarının başında, gizemli ve büyüleyici atmosferiyle ünlü Kamboçya'yı fethetti. Geziye katılan 20 bayi Kamboçya'nın yanı sıra Vietnam ve Singapur'un da güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Gezide, “Khmer” uygarlığının simgesi, dünyanın sekizinci harikası ve en büyük tapınağı olan “Angkor Wat”tan “Tonle Sap Gölü”ndeki tekne gezisine kadar kapsamlı bir program takip edildi.

Bayiler eşleriyle Bavyera'daydı
2008 yılındaki satış kampanyasında başarılı olan bayilerden oluşan bir diğer grup da yaz aylarının başında, eşleriyle birlikte Almanya ve Avusturya'ya düzenlenen seyahate katılma şansı elde etti. Gezi kapsamında, Almanya'nın Bavyera eyaletindeki Neuschwanstein, Linderhof gibi önemli turistik yerler ziyaret edilirken, eyaletin en büyük şehri Munih'de unutulmadı. 1158 yılında kurulan bu eski ve görkemli şehirde; 1972 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Olimpiyat Parkı, Nymphenburg Sarayı, Alman Müzesi ve Marienplatz Meydanı gibi görülmeye değer tarihi yerler bayiler tarafından gezildi. Diğer yandan, gezi kapsamında, bayiler eşleriyle çikolatalarıyla ünlü Avusturya'nın Salzburg şehrini de ziyaret etme fırsatı buldu.

Brezilya'da helikopter turu
Ödül kapsamında, başarılı aksesuar bayileri Rio gezisinde biraraya geldi. Kentin sembolü olan 33 metre yüksekliğindeki dünyaca ünlü Hz. İsa heykelini görmek için Corcovado Tepesi'ne çıkan bayiler, gezi kapsamında Coppacabana plajının yanı sıra şehirle özdeşleşen Cidade do Samba'yı ve Sambadrom'u da gezme fırsatı buldu. Futbolun efsane stadı Maracana'yı ve stadyumdaki müzeyi ziyaret eden aksesuar bayileri, gezinin bir sonraki günü Rio de Janeiro'yu kuşbakışı görme imkânı buldu. Gezi kapsamında, 10 dakikalık muhteşem helikopter turu, tam günlük tropik ada turu için sambacı dansçıların da eşlik edip renk kattığı tekne turu bayilere keyifli dakikalar yaşattı. 


Geri Dön