19 / 04 / 2024

Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar!

Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Wings

Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar 'ı kapsamında metrerake birim fiyatı 2 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor, Helenium Wings 'te konutların yanı sıra dükkanlar da bulunuyor...




İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy 'de yaşama geçirilen Helenium Wings projesinin satış süreci devam ediyor. Proje  Başarır İnşaat  imzası ile yükseliyor.


Başarır İnşaat  Helenium Wings  fiyatlar 'ı haberimizin içinde yer alıyor. Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar 'ı hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


5 blok halinde yükselen Helenium Wings projesinde; 357 konutun yanı sıra 27 adet dükkan da bulunuyor. Proje 5 bin 400 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor.


Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar:

Helenium Wing projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Başarır İnşaat Helenium Wings fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Helenium Wings satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Aralık 2014'te teslim edilecek olan Başarır İnşaat Helenium Wings 'te spor alanları, fitness center,  dinlenme alanları, otopark, oyun alanları, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor.


Helenium Wings Kurtköy adres ve Helenium Wings Kurtköy nerede sorusunun yanıtını satış ofisinden öğrenebilirsiniz.


Helenium Wings iletişim:

Kurtköy Helenium Wings telefon numarası: 0216 702 10 00

Web adresi: www.heleniumwings.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön