29 / 03 / 2024

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.



Cumartesi günü Atatürk spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 5. Olağan İl Kongresi’ne katılan Başbakan Davutoğlu, Kongrede  TOKİ  projesiyle ilgili açıklamada bulundu. Başbakan Davutoğlu, ayrıca özel olarak yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ projesinin Manisa için çok önemli olduğunu kaydetti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de Başbakan Davutoğlu’na tüm programı boyunca eşlik etti.


Başbakan Davutoğlu, Manisa’ya çok güzel haberler ile geldiklerini belirterek, ”Manisa Şehzadeler şehridir. Siyasi kültürümüzün devlet ahlakımızın kökleştiği yerleştiği bir anlamda büyüyüp çınar olduğu bir merkezimiz. Dolayısıyla Manisa’ya her zaman büyük bir muhabbet duyduk. Manisa’ya bazı müjdeleri ilettik. Yunusemre Belediyesi’nin 5 bin konutluk TOKİ projesi devreye giriyor. Bütün Manisalı hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum. Bu da AK Partili belediye farkıdır. İnşallah 2015 Haziran’ında Manisa’dan çok güçlü bir destek bekliyoruz. Bu destek sadece AK Parti’ye verilen bir destek olmayacak aynı zamanda Türkiye’nin istikrarına ve Türkiye’nin yükselen bir güç olarak önünde kat edeceği yola da verilmiş bir destek olacak. Biz Manisa’nın desteğini en mühim destek olarak görüyor ve bütün Manisalıları kucaklıyor, bağrımıza basıyoruz.” dedi.


Karaelmas Gazetesi


Geri Dön