29 / 03 / 2024

toki manisa projesi

toki manisa projesi

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.

TOKİ'den Manisalılara ucuz konut müjdesi! Manisalılar bu tarihe dikkat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Demirci projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler 396 konut ihalesi bugün!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut müjdesi!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Şehzadeler'e 396 yeni konut!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi 396 Adet Konut 14 Adet dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ yerleşim projelerini tamamlıyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, farklı şehirlerde inşası süren yerleşim projelerinin hız kazandığını belirterek, pek çok uygulamanın teslim aşamasına geldiğini söyledi.

TOKİ 4 şehre 5 milyarlık yatırım yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Manisa’da aralarında TOKİ yatırımlarının da bulunduğu 4 milyar 978 milyon lira değerindeki hizmet ve tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa'da yeni şehir kuracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konut üretimindeki yüksek tecrübeleri sayesinde sadece bina inşa etmediklerini, yeni şehirler kurduklarını söyledi.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü!

Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru bedeli olarak 4 bin TL tahsil edilmesi gerekiyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü 30 Ekim olarak belirlendi.

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.

Manisa TOKİ projesi için anket yapılacak!

Yunusemre Belediyesi, şehrin konııt sıkıntısını çözmek amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile anlaştı. İlk etapta ilçe sınırlan içinde 3 bin 450 adet konut yapılacak. Anket için 13 Ekim Pazartesi günü çeşitli noktalara masa kurulacak

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! Şehzadeler'e 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Manisa projesi resmen başlıyor. Adra GYO Manisa projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan bulunuyor.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa projesinde son dakika! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesinde son dakika... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme! Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme... Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 150 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Manisa 2023 projesi için tarih de belli oldu.

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu! 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 140 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 633 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte Manisa TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 633 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi! 605 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi... 605 yeni konutu aman kaçırmayın! İşte TOKİ Manisa 2022 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Manisa projesi için büyük müjde geldi! 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 150 konutluk Manisa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

toki manisa projesi Haberi

toki manisa projesi

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Manisa projesi Yunusemre ilçesinde inşa edilecek. Akgedik Mahallesi'nde yükselecek olan projede 366 adet konut yer alacak.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi projesinde konutların yanı sıra 16 adet dükkan da yer alacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 takvim gününde tamamlanması planlanan TOKİ Manisa projesinin ihalesi E-ihale yöntemiyle yapılacak.
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/893735 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT...