28 / 03 / 2024

Başbakan yarın Muğla'da 102 projenin toplu açılışını yapacak!

Başbakan yarın Muğla'da 102 projenin toplu açılışını yapacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplam 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin toplu açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere yarın Muğla'da olacak. Başbakan Muğla'nın ardından Fethiye ve Milas'a geçecek..



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak üzere bu hafta sonu Muğla ve ilçelerine geliyor. İlk olarak yarın Muğla il merkezindeki toplu açılışları gerçekleştirecek olan Erdoğan, daha sonra Fethiye ve Milas ilçelerinde yapılacak törenlere katılacak. 


13 ilçede yapılan ve 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak. Muğla merkezdeki törende Bodrum, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yapılan, toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 projenin açılışı da gerçekleştirilecek. 


Merkezde açılışı yapılacak projelerden bazıları şöyle: "Gökova Marmaris Yolu, Muğla Kavaklıdere Hükümet Konağı İnşaatı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Binası, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Binası, Güzel Sanatlar Lisesi, Bodrum 2. Trafo Merkezi, Bozarmut mevkii TOKİ112 adet konut ve büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi, Endüstri Meslek Lisesi, Dalaman Devlet Hastanesi, 16 derslikli Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi, 500 kişilik spor salonu." ÜÇ AYRI TÖREN Başbakan Erdoğan, Muğla kent merkezi programının ardından 1 Aralık Pazar günü Fethiye'de düzenlenecek ikinci toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, Fethiye'de toplam değeri 12 müyon 497 bin 350 Ura olan 10 projeyi hizmete açacak. 

Fethiye'deki toplu açılış törenini gerçekleştirdikten sonra Milas ilçesinde düzenlenecek 3. 

toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan, 25 milyon 34 bin 771 lira maliyeti olan 13 projenin açılışını gerçekleştirecek, i Başbakan Erdoğan ı kentten Pazar günü ayrılacak. 


Vekilden lösemili bebeğe kan desteği 

İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası 2.5 aylık Nurullah Berk İnal için başlatılan kan kampanyasına AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş da destek verdi. Kula'da ziyaretlerde bulunan Yurttaş, Kula Devlet Hastanesi'ne giderek başlatılan kampanya için kurulan standta kan verdi.


Kadir TAMER/Habertürk Gazetesi Egeli eki


Geri Dön