20 / 04 / 2024

başbakan muğla toplu açılış

başbakan muğla toplu açılış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplam 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin toplu açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere yarın Muğla'da olacak. Başbakan Muğla'nın ardından Fethiye ve Milas'a geçecek..

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

başbakan muğla toplu açılış Haberi

başbakan muğla toplu açılış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak üzere bu hafta sonu Muğla ve ilçelerine geliyor. İlk olarak yarın Muğla il merkezindeki toplu açılışları gerçekleştirecek olan Erdoğan, daha sonra Fethiye ve Milas ilçelerinde yapılacak törenlere katılacak. 


13 ilçede yapılan ve 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak. Muğla merkezdeki törende Bodrum, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yapılan, toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 projenin açılışı da gerçekleştirilecek. 


Merkezde açılışı yapılacak projelerden bazıları şöyle: "Gökova Marmaris Yolu, Muğla Kavaklıdere Hükümet Konağı İnşaatı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Binası, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Binası, Güzel Sanatlar Lisesi, Bodrum 2. Trafo Merkezi,...