26 / 04 / 2024

muğla toplu açılış tören

muğla toplu açılış tören

Başbakan Tayyip Erdoğan, bugün ve yarın Muğla ile ilçelerinde 205 milyon liraya mal olan 102 projenin açılışını gerçekleştirecek. Başbakan Muğla'nın ardından Fethiye ve Milas'a geçecek..

Başbakan yarın Muğla'da 102 projenin toplu açılışını yapacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplam 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin toplu açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere yarın Muğla'da olacak. Başbakan Muğla'nın ardından Fethiye ve Milas'a geçecek..

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Yassıca Adaları yapılaşmaya açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Muğla Valiliği tarafından kurulan MUÇEV şirketince Fethiye ilçesindeki Yassıca Adaları'nın özel şirkete kiraya verildiği ve yapılaşmaya açılacağı duyumları, sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirdi.

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Muğla Datça'daki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Muğla ili, Datça ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Muğla'da 75 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 75 milyon 53 bin 870 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için birinci satış günü 4 Nisan 2019 olarak belrilendi. 

muğla toplu açılış tören Haberi

muğla toplu açılış tören



AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk olarak bugün Muğla'da toplu açılışları gerçekleştireceğini belirtti, "Başbakanımız daha sonra Fethiye ve Milas ilçelerinde yapılacak toplu açılış törenlerine katılacak. Toplu açılış törenlerinde 13 ilçede yapılan ve 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin açılışı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Başbakanımızın, 2 gün boyunca Muğla'da kalacak olması kentimize verdiği önemin göstergesi" dedi. 


İKİ GÜN SÜRECEK 

Öztürk, Başbakan Erdoğan'ın Muğla Merkezde düzenlenecek törende Bodrum, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yapılan, toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 projenin açılışını gerçekleştireceğine işaret etti, yapılacak yatırımlarda ön plan çıkan projeleri şöyle sıraladı: "Gökova Marmaris Yolu,...