26 / 04 / 2024

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.



Yukarı Doğantepe mevkinde Başiskele Belediyesi tarafından inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor. 2.5 kat ve yaklaşık 350 metrekareden oluşan binanın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Semt konakları bizim mahalli olarak gerçekleştirdiğimiz örnek projelerimizden biri, her mahallenin ayağına getirilen bu hizmet ile okullara giden öğrencilerin derslerine yardımcı oluyoruz" dedi.


Doğantepe mahalle muhtarı Mithat Öztürk ve ekibiyle birlikte semt konağı inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ayaz, "Mahallede yaşayan ev hanımlarının birbirleriyle iletişim kuracakları, ortak etkinlik ve kurslardan faydalanacağı bir alan hizmeti sunmuş oluyoruz. Sosyalleşme ve hemşeri hukukunun gelişimine büyük katkı sağlayan semt konaklarımız yaygınlaşmaya devam ediyor. Şu an hizmet veren Sepetlipınar, Yeşilkent ve Serindere semt konağının yanı sıra inşaatı süren Doğantepe Semt Konağı gibi 2 semt konağımız daha var. Başiskele halkı istiyor biz yapıyoruz. Allah'ın izniyle her birini sırası geldikçe hizmete açacağız" diye konuştu.


Öte yandan Osmanlı mimarisinde inşa edilen semt konağında eğitim odaları, emekli odaları, atölye, bilgisayar odası, etüt odaları ve misafirhane olacak.


Habertürk


Geri Dön