29 / 03 / 2024

Başkent Premium Kayseri 'de 500 bin liraya: 5+1!

Başkent Premium Kayseri 'de 500 bin liraya: 5+1!

Firma: Başyazıcıoğlu İnşaat

Proje: Başkent Premium

Başyazıcıoğlu İnşaat'ın yeni projesi Başkent Premium satışa çıktı. Minimum fiyatın 500 bin liradan başladığı projede banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor...




Başkent Premium projesi Başyazıcıoğlu Yapı imzasıyla Kayseri 'nin Melikgazi bölgesinde hayata geçirildi. İçerisinde 214 adet dairenin yer aldığı Başkent Premium Kayseri 'de bulunan tüm daireler 5+1 tipinde tasarlandı. 


İki farkı büyüklükte daire alternatifinin yer aldığı Kayseri Başkent Premium projesinde daireler 273 metrekare ile 515 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca dubleks daireler de mevcut. 9 blok olarak yükselen Başyazıcıoğlu Başkent Premium 'un inşaat alanı 17 bin metrekareye yayılıyor.

Başkent Premium Kayseri de 500 bin liraya: 5+1!

Her dubleks dairenin teras alanına sahip olduğu Kayseri Başkent Premiun Evleri 'nde satış süreci başladı. Minimum fiyatın 500 bin lira olarak belirlendiği projede 1 milyon liraya kadar daire bulmak mümkün. Başkent Premium'da peşin ödemenin yanı sıra banka kredisi de kullanılabiliyor. Banka kredisi ile daire almak için konut tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak ödemek gerekiyor


Başkent Premium Kayseri de 500 bin liraya: 5+1!


Dairelerin sahiplerine 2015 yılının Ocak ayında teslim edileceği Başkent Premium'un sosyal alanları arasında çocuk oyun alanları, fitness salonu, güvenlik, otopark, basketbol sahası ve tenis kortu yer alıyor.


Başkent Premium Kayseri de 500 bin liraya: 5+1!


Aşık Veysel Bulvarı Erciyes Üniversitesi Teknopark Karşısı Melikgazi/KAYSERİ 


Telefon: 352 224 65 65 


Web adresi: http://baskentpremium.com


Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön