23 / 04 / 2024

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Milyonlarca kişiye 100 bin TL'lik faizsiz kredi verileceği açıklandı. Faizsiz krediyle ilgili müjde duyuruldu. Peki başvurular nasıl yapılacak? Kimler krediden faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca kişiye 100 bin TL'lik faizsiz kredi verileceği açıklandı. Faizsiz krediy ilgili müjde duyuruldu. Kredi için başvurular e-Devlet aracılığıyla gerçekleştirilecek. KOSGEB, Kovid-19 salgını sebebiyle bu dönemde zarar gören işletmelerin istihdamını artırmak amacıyla 100 bin Türk Lirası faizsiz kredi desteği sağlıyor. Buna göre, kredi kapsamında komisyon ödemesi ve faiz bulunmuyor. 

Krediyle ilgili başvuru koşulları ve tüm detaylar belli oldu. Detaylar KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni tarafından açıklandı. Türkiye geneli için hazırlanan kredi kampanyası için çağrılarda da bulunuldu. 

Başvurana 100 bin TL faizsiz kredi müjdesi! Resmen açıklandı!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından istihdamı yükseltmek ve işletmelerin istihdamını korumak amacıyla 100 bin Türk Lirası faizsiz kredi desteği veriliyor. KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, destekle ilgili açıklamalarda bulunarak kentteki bütün işletmelere projeden faydalanmak için çağrıda bulundu.

Peki başvurular nasıl yapılacak? Kimler krediden faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön