25 / 04 / 2024

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?



Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen projede 3 farklı ödeme seçeneği mevcut. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlanan Ege Yapı Batışehir'de 3 bin 226 adet konut bulunuyor. 


Bağcılar  Batışehir  Evleri'nde ara ödemeli ve düşük peşinat seçenekleriyle ödeme yapılabildiği gibi indirim fırsatından da yararlanılabiliyor. Proje Ege Yapı Group imzası taşıyor.


Batışehir'da yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, yüzde 24'lük kısım ara ödeme, kalanı ise taksit imkanı ile ödeniyor. Yüzde 15 peşinatta firma bünyesinde ödeme yapılması durumunda yüzde 15'lik 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım için yüzde 0,69'luk faiz ile taksit yapılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta ise kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor ve yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Batışehir kısmında daire fiyatları 268 bin TL'den, 

Batışehir Loca kısmında 270 bin TL'den, 

Batışehir Premium kısmında ise 276 bin TL'den başlıyor. 


Bağcılar Batışehir satış ofisi 

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön