23 / 04 / 2024

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

Batışehir bahar kampanyasında yüzde 15 peşinat, 3.050 TL taksitle!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Batışehir projesi, ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan bahar kampanyası ile buluşturuyor.



EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği ‘’Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’’ ödüllü projesi Batışehir, bahar kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak bir teklif sunuyor. 


Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler; banka kredisi kullanmaksızın yüzde 15 peşinat ve yüzde 0,69 faiz oranı ile firma bünyesindeki 60 ay vadelendirme sisteminden yararlanabiliyor. 


Yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yollarında bulunan ve TEM’den direk girişe sahip  Batışehir  projesinde fiyatlar ise 270 bin TL’den başlıyor.  Egeyapı Group  güvencesiyle sunulan 60 ay vadelendirme sistemi doğrultusunda yatırımcılar  3 bin 50 TL’den başlayan takstiler ve cazip ödeme planından yararlanarak Batışehir’de yerlerini alabilecek. 


Ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan Batışehir’de; rezidans, konut, ofis ve yaklaşık 1 km uzunluğunda seçkin marka karmasının bulunduğu alışveriş caddesi yer alıyor. Four Points By Sheraton Hotel ve eğitim- öğretim dönemine aktif olarak devam eden Doğa Koleji’nin de ev sahiplerine hizmet verdiği proje İstanbul’un merkezindeki avantajlı lokasyonu ve sunduğu fırsatlarla cazibe ve yaşam merkezi olmaya devam ediyor. Ev sahiplerine sunduğu sosyal kullanım olanaklarıyla da dikkat çeken Batışehir’de sosyal tesisler kapsamında, bir açık ve bir kapalı basketbol, bir voleybol ve üç tenis sahası ile dört açık ve dört kapalı yüzme havuzunun yanı sıra dört fitness center bulunuyor.


Yatırımcılarına ve ev sahiplerine her geçen gün kazandıran proje; Batışehir

Batışehir, Levent-Maslak aksıyla birlikte değerlendirilen Basın Ekspress Yolu, Atatürk Havalimanı aksı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ile yeni yapılacak 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı ve 121 mağazalı alışveriş caddesiyle her geçen gün hızla değerleniyor.


Avrupa’nın en büyük otoyolu TEM ve Vatan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan Batışehir’e TEM’den ve Başakşehir Kuzey Marmara bağlantı yolundan direkt giriş imkanı bulunuyor. Araç sahipleri için E-5’ten de direkt giriş imkanı sunan Batışehir’den İstanbul’un hemen her noktasına kolayca ulaşılabiliyor. 


Batışehir Bağcılar iletişim

Telefon: 0850 222 53 43

Web Adresi: www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön