25 / 04 / 2024

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...



Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü ve dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından biri taralından Getiri Potansiyeli En Yüksek projesi seçilen Batışehir'in Alışveriş Caddesindeki dükkan ve mağazalar 13 Aralık'ta Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor. 


2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

1 km uzunluğundaki caddesi ile açık havada alışveriş imkanı olan Batışehir Alışveriş Caddesi'nde 9 m2 ile 2 bin 200 m2 arasında değişen 121 dükkan yer alıyor. Yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlaması beklenen alışveriş caddesi sahip olduğu cafelerden restoran ve marketlere bir çok mağazası ile 10 binlerce kişinin ihtiyacına karşılık verecek.


Proje TEM ve Vatan Caddesi'nin kesiştiği noktada, önünden günde 300 bin araç ve 1 milyona yakın insanın geçtiği bölgede konumlanıyor. 



Yeni Akit


Geri Dön