25 / 04 / 2024

Bağcılar Batışehir Evlerinde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Bağcılar Batışehir Evlerinde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Ege Yapı

Proje: Batışehir

Avrupa' nın en iyi karma yaşam projesine sahip, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da inşa edilen Batışehir projesi 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. Proje hakkında detaylar...



İstanbul Bağcılar'da yer alan Avrupa'nın en iyi karma yaşam projesine sahip  Batışehir  projesi 700 milyon TL'lik yatırımla inşa ediliyor.


Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen 3 bin 226 adet konuttan meydana gelen Batışehir Evleri'nin daire tipleri stüdyolardan, 5+1 dublekse kadar 40 farklı tipte tasarlanıyor.


Batışehir Evleri Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium şekilde sıralanıyor. İçerisinde fitness center,basketbol sahası, yüzme havuzu,tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru,güneşlenme terasları, spor alanları gibi sosyal imkanlara sahip olan proje 818 bin metrekare arsa alanı üstüne hayata geçiriliyor.


Konutlarda 40 farklı daire seçeneği, Batı Cadde'de 107 farklı mağaza,  Batışehir Premium’da ofis, otel, rezidans, proje içinde bulunan Doğa Koleji ve Batı Aktif'teki spor alanları ile Batışehir projesi bir çok ayrıcalığa sahip.


Batışehir projesinde fiyatlar 270 bin TL’den başlıyor. Firma bünyesindeki 60 ay vadelendirme sistemi ile 3 bin 50 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor.


Bağcılar Batışehir iletişim;

444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

SimayYAYLACI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön