19 / 04 / 2024

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...



Emlak Konut GYO güvencesiyle EGEYAPI tarafından geliştirilen ve 2014 yılının getiri potansiyel en yüksek projesi seçilen Batışehir’de , kısa bir süre için geçerli olacak kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenlere büyük bir avantaj sunuluyor. 


Batışehir’deki evinizi isterseniz Emlak Konut finansmanı veya 120 ay vadeli banka kredisi ile alabilir, yalnızca yüzde 0.69 faiz oranı ile banka kredisiz 2,267 TL’den başlayan taksitlerle rahat rahat ödeyebilirsiniz. 


Benzersiz bir mimari anlayışa ve heyecan veren bir tasarıma sahip olan Batışehir’in yaşamın başladığı etaplarında , bugün daire sahibi olanlar yarın bu ayrıcalık hayata başlayabilirler.


Üstelik tüm bunların yanında İsviçre Alpleri’nde çift kişilik 4 gece 5 gün muhteşem bir sömestr tatili de hediyeniz.


Konutlarında yaklaşık 15.000 kişinin yaşayacağı , ofislerinde ise 3 bin kişinin çalışacağı proje kapsamında konut ve ticari alanların yanı sıra Doğa Koleji  ve Four Points by Sheraton markasının işleteceği bir otel de bulunacak. Prestijli rezidans dairer ve A+ ofislerin yer alacağı Batışehir’de çok sayıda önemli markanın bulunacağı bir açık hava alışveriş çarşısı bulunuyor.


Proje lokasyonu  eşsiz bir değere sahip…

Batışehir, Tem otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda büyük avantaj sağlıyor. Taksim’e 19 , Maslak’a 20 , Atatürk Havalimanı’na ise sadece 12 km mesafede.


Siz de hemen  Batışehir  satış ofis ofisine giderek , benzersiz fırsatlar ve hediyelerle ayrıcalıklı bir hayatta ev sahibi olabilirsiniz.


BATIŞEHİR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE KAMPANYALAR İÇİN TIKLAYINIZ




projeye sor



Geri Dön