29 / 03 / 2024

Batışehir’den evini al, İsviçre Alpleri’ne uç!

Batışehir’den evini al, İsviçre Alpleri’ne uç!

Firma: Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama

Proje: Batışehir

Batışehir’in ayrıcalıklarla dolu kampanyasından yararlanarak ev sahibi olan yatırımcılar dünyanın en ünlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alplerinde 4 gece 5 gün muhteşem bir sömestir tatili kazanacak.



EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği; “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü ve “2014 yılının Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” Batışehir, ev sahibi olmak isteyenlere yılın en avantajlı kampanyasını sunuyor. Batışehir’in ayrıcalıklarla dolu kampanyasından yararlanarak ev sahibi olan yatırımcılar dünyanın en ünlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alplerinde 4 gece 5 gün muhteşem bir sömestir tatili kazanacak. 

Global aylık bir ekonomi dergisinin gerçekleştirdiği sektör araştırmasında ‘’2014 yılının Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” olarak açıklanan, EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği  Batışehir  projesi, ev sahibi olmak isteyenlere altın değerinde bir kampanya sunuyor. 


31 Aralık’a kadar geçerli olacak İsviçre Alpleri’ndeki tatil hediyesiyle birlikte yalnızca % 0.69 faiz oranlı ve banka kredisiz 2 bin 299 TL taksitlerle daire sahibi ya da  36 aya varan %0 faiz fırsatından yararlanarak ticari ünite sahibi olunabilecek.


Cazip fiyatlar ve ayrıcalıklı ödeme planlarıyla Batışehirli ol, ayrıcalıklı bir hayat ve muhteşem bir tatilin kapılarını arala!

Yaklaşan sömestir tatili öncesinde projeden evini alarak Batışehirli olan yatırımcılar, dünyanın en ünlü kış tatili merkezlerinden İsviçre Alpleri’nde 4 gece 5 gün çift kişilik rüya gibi bir tatile çıkacak. 

Sömestir tatiline özel bu kampanya ile sevdiklerinizle birlikte güzel bir yaşam sürdüreceğiniz ev hayallerinizin gerçek olmasının keyfini İsviçre Alpleri’nde yaşayacaksınız.



Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön