23 / 04 / 2024

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.


Amaçlarının bir türlü ev sahibi olamayan emeklileri ev sahibi yapmak olduğunu ifade eden Başkan Ekmen, yaklaşık 12 bin civarında üyelerinin olduğunu söyledi ve "Bütün emeklilerin sorun ve sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi. 


Batman'da emekliler için konut yapılması için TOKİ'ye başvuru yaptıklarını söyleyen Ekmen, "Proje kapsamında Türkiye geneli emekli olup da evi olmayanlara bir öncelik tanınmak suretiyle tüm emeklilere ev yapılacaktır. Toplu Konut Projesi'nin Batman'da uygulanması Türkiye genelinde de bir proje halini aldı ve Sosyal Konut Projesi adı altında emekli ve yoksul kesime ev yapma projesi hayata geçirildi. Bundan sonra bu kesimler projeyle ev sahibi olabilecek" şeklinde konuştu. 


Doğru Haber


Geri Dön