27 / 04 / 2024

Recep Çebi Araklılar'a TOKİ müjdesi verdi!

Recep Çebi Araklılar'a TOKİ müjdesi verdi!

Araklı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, önce Yolgören sonrasında ise Çamlıktepe Mahalleleri'ni ziyaret etti. Çebi, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti ve TOKİ müjdesi verdi.




Araklı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, önce Yolgören sonrasında ise Çamlıktepe Mahalleleri'ni ziyaret etti. Çebi, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti ve  TOKİ  müjdesi verdi. 


Seçim çalışmalarını belediye meclis üyeleri ve İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş ile sürdüren Çebi, "Yolgören sonrasında ise Çamlıktepe Mahalleleri'mizi ziyaret ettik. Miting havasında toplantılarımızı gerçekleştirdik. Tüm halkımıza teveccühlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Yolgören'de yapılan TOKİ İconutlarıyla ilgili gelişmeyi de vatandaşlarımızla paylaştık. Araklı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 192 konutluk TOKİ konutları kura çekimiyle ilgili nihayet uzun süredir devam eden .çalışmalar sona erdi. TOKİ konutlarında asansör hizmetleri tamamlanarak vatandaşların kendi dairelerine ait anahtarları TOKİ konutları yüklenici firma temsilcisi Turgut Bey'den alabilecekler" dedi. 


ARAKLI BELEDİYESİ 192 KONUT KAZANDIRDI 

Çebi, konuyla ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Son olarak yüklenici firma tarafından aksamaya sebep olan asansör çalışmasını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na ilettik. O da TOKİ idaresiyle konuyu konuşarak çözdü." 


Karadeniz'den Güne Bakış




Geri Dön