05 / 05 / 2024

Batman'ın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller ihaleye çıktı!

Batman'ın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller ihaleye çıktı!

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor



Firmaların teklifini değerlendirmeye alan Özelleştirme İdaresi, 15 gün içinde satışı gerçekleştirecek.


TEKSTİLCİLER ÖNCELİK İSTİYOR

Uzun yıllar Tekel’in tütün işleme merkezi ile tütünün stoklandığı adres olan havalimanı bitişiğindeki taşınmaz mallar ile Tekel hangarları, üçüncü kez ihaleye çıktı. Geçen hafta Özelleştirme İdaresi’ne teklif veren 7 firma arasında ‘tekstil kent’teki firmalarında bulunduğunu belirten Özelleştirme İdaresi yetkilileri, ihaleyi 15 gün için de gerçekleştireceklerini söylediler. 

GÖZLER ÖZELLEŞTİRME’DE

Gözlerin çevrildiği Özelleştirme İdaresi yetkilileri, şöyle konuştular; “Daha önce iki kez ihaleye çıkardığımız taşınmaz malların satışı bu kez gerçekleştirilecek. Belirlenen sürede 7 firma teklif verdi. Teklifler iki hafta içinde değerlendirilecek. Batman’la birlikte Sason, Kozluk ilçeleri ile Bekirhan beldesindeki Tekel hangarları ile gayrimenkulleri satılacak. Üçüncü ihalede gayrimenkullerin sahipleri belirlenmiş olacak” dediler.



Batman Çağdaş


Geri Dön