19 / 04 / 2024

Baumit optimum koruma ve maliyet bilinci ile ön plana çıkıyor!

Baumit optimum koruma ve maliyet bilinci ile ön plana çıkıyor!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri alanının uzman markası Baumit, yeni konut projelerinden mevcut binaların renovasyonlarına kadar farklı projelere sunduğu yüksek kalitede ürün ve hizmet anlayışı ile her yönden maksimum koruma sağlıyor...



Baumit, hem renovasyonda hem de yeni projelerde kullanılabilen dış cephe ısı yalıtım sistemleri ile daha dayanıklı cepheler oluşturulmasına; enerji ihtiyacının azaltılmasına ve yeşil binalar yaratılmasına katkıda bulunuyor. Baumit’in  Open®, Star ve Pro Isı Yalıtım Sistemleri, yaz ve kış aylarında sağlanan düşük enerji ihtiyacı ve %50 daha düşük karbondioksit emisyonu ile doğaya saygılı bir yaklaşım izliyor. Ayrıca Baumit’in, Avrupa Teknik Onay Komitesi tarafından verilen ETAG 004 Normu’nun tüm kriterlerini yerine getiren test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemleri, sistem performanslarının en üst seviyede olduğunu garanti altına alıyor.

 

Baumit, özellikle gayrimenkul projeleri için Baumit Pro ısı yalıtım sistemini en ekonomik optimum koruma ve maliyet bilinci ile öneriyor. Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi, profesyonel sistemlerin uygulandığı apartman veya büyük ölçekli projeler için en uygun çözüm olarak sunuluyor. Pro Isı Yalıtım Sistemi kullanıldığında, EPS dışında MineralTherm adı verilen taşyünü s yalıtım levhalarını da kullanmak mümkün oluyor. Yapıştırma ve sıva harcı ProContact’ın içerdiği polimerik katkılar, levhaların duvara sabitlemesinde yüksek performans gösteriyor. ProContact yapıştırma harcı ile binalarda 4 kata kadar dübel kullanmaksızın uygulama yapılabiliyor.

 

Baumit Pro Isı Yalıtım Sistemi, GranoporTop Hazır Dekoratif kaplama ürünü ile dış cephelerde daha uzun süreli koruma ve çok farklı renk kullanımı sağlanıyor. Böylece, hemen hemen hiçbir şekilde renk tonu sınırlandırması olmaksızın, pırıl pırıl cepheler elde etmek mümkün oluyor. Ayrıca Baumit, GranoporTop ile klasik kaplama ürünlerine kıyasla (çimento bazlı) Pro ısı yalıtım sistemine 12 yıl süreli ısı yalıtım performansı garantisi veriyor.


 

Baumit Isı Yalıtım Sistemleri, 888 renk alternatifi sunan Avrupa’nın dış cepheler için en zengin renk sistemi olan Baumit Life ile uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Projelerin onaylanmasının ardından hızlı bir şekilde ürün temini ve sevkiyatını sağlayan Baumit, süpervizörlük hizmeti ile de uygulamaların doğru gerçekleştirilmesini denetliyor. Ürünlerinin uygulandığı şantiyeleri dolaşarak uygulamaları inceleyen Baumit süpervizörleri, bu denetimlerde eksik ya da hatalı bir uygulama varsa, o noktada müdahale ederek işin doğru şekilde yürümesini sağlıyorlar. Bu sayede dış cephe ısı yalıtım sisteminin performansı da garanti altına alınıyor.

 



Geri Dön