20 / 04 / 2024

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.



2015 yılı sonuna kadar Türkiye'de 110 restorana ulaşmayı hedefleyen Baydöner, 10 Haziran'da Forum Diyarbakır AVM'de açtığı 91. restoranı ile büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Baydöner Diyarbakır'lı iskender severlere, yenilenen konseptiyle hizmet vermeyi sürdürüyor.


Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle, damak tadına düşkün herkesin uğrak mekanı olacağa benziyor. Baydöner'in Diyarbakır'daki ikinci restoranı olan Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, toplamda 104 m2 ve 68 misafir ağırlama kapasitesine sahip.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Yapılan araştırmalar gösteriyor ki Türk insanının en sevdiği ürünlerin başında döner geliyor. Sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenen halk, aynı zamanda döner yemekten vazgeçmiyor. Biz yurtdışına gidip iyi işler yapmak için önce yerelde güçlü olmamız gerektiğine inandık. İzmir'den başladık. Güçlendik, sonra Türkiye'ye yayıldık. Baydöner olarak bugün 36 ilde 91 şube ile hizmet veriyoruz ve Türkiye'deki en yaygın restoran zincirlerinden olmanın gururunu yaşıyoruz. Diyarbakır'da da ikinci şubemizi açmış olmaktan çok mutluyuz. Anadolu'da açılan neredeyse her alışveriş merkezinin içine giriyoruz. Önümüzdeki dönemde Avrupa büyüme planımızı da hızlandıracağız. Zengin Türk mutfağının özellikle Avrupa'da tanıtılması ise oldukça önemli. Döner, Avrupa'da çok bilinmesine ve sevilmesine rağmen itibarı olmayan bir yiyecek. Biz Baydöner olarak, dönerin Avrupa'daki itibarını artırmak için çalışacağız. Avrupa'da da özellikle Almanya'da, mevcut olanın aksine, sirkülasyonun fazla olduğu prestijli caddelerde, şık restoranlarla hizmet vereceğiz. " dedi.


Geri Dön