16 / 04 / 2024

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.



FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

FuzulEv'den yapılan açıklamada, şirketin şube ağını genişlettiği belirtildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Diyarbakır'da ikinci şubesiyle hizmet vermeye başlayacak olan FuzulEv, FPK sisteminin sınırlarını ülke genelinde genişletmeyi amaçlıyor. 

FuzulEv, yeni şubesinde alanında uzman ekibiyle konut ve araba sahibi olmak isteyen müşterileri için FPK sistemiyle çözüm olanağı sunacak. Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sağlanan sistemde, vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan konut alma hayalleri gerçekleştiriliyor. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen şubeleşme çalışmalarını hızla sürdüren şirket, yıl sonuna kadar 89 olan şube sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor. İnsanı odağına alan stratejileri sayesinde sektörde ve toplumda güven inşa eden FuzulEv, açtığı yeni şubelerle de ülke istihdamına katkı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, faaliyet gösterdikleri coğrafyada sürdürülebilir kalkınmanın sağlanmasında rol oynayarak istihdam, büyüme ve katma değer oluşturmaya yönelik çalışmalara imza attıklarına dikkat çekti ve şöyle konuştu:

"Sektörün dinamiklerini belirleyen bir kurum olarak, kurulduğumuz günden bu yana insan odaklı bakış açımızı koruyoruz. Bu doğrultuda vatandaşımıza ve ülkemize en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün olduğu gibi yarınlarımızda da çalışanlarımızdan ve müşterilerimizden aldığımız güçle büyüme hedeflerimiz doğrultusunda sürdürülebilir bir gelecek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz."

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!


Geri Dön