26 / 04 / 2024

Emlak Katılım Bursa'da ikinci şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım Bursa'da ikinci şubesini hizmete açtı!

Bursa'da ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaştı...



Şube yatırımlarına devam eden Emlak Katılım, Bursa'daki ikinci şubesini Yıldırım ilçesinde hizmete açtı.

Emlak Katılım tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, şube yatırımlarına hız kesmeden devam ederken, yenilikçi ürünlerini müşterilerine ulaştırmak üzere hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda Türkiye'nin önemli ekonomi merkezlerinden Bursa'daki ikinci şubesini Yıldırım ilçesinde hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 30 şubeye ulaştı.

Açıklamada görüşleri yer alan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, yıl sonuna kadar 50 şubeye ulaşma hedefinde olduklarını anımsattı.

Emlak Katılım Bursa da ikinci şubesini hizmete açtı!

Kısa zamanda doğru adımlar atarak gerek bireysel gerekse kurumsal müşteriler için yenilikçi çözümleri hayata geçirdiklerini dile getiren Bayraktar, şöyle konuştu:

"Şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktaları olmakla birlikte, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğindedir. Şube ağımızı genişletmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Fiziki olarak bizim için elzem olan her noktada şubelerimizle yer almayı hedefliyoruz.

Türkiye’nin dördüncü büyük kenti ve ekonominin önemli kentlerinden biri olan Bursa, sanayi ve teknoloji gücünü, sahip olduğu doğal güzelliklerle birleştirmiştir. Bu bağlamda Bursa'da hizmete sunduğumuz ikinci şubemizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."

 

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete açtı!


Geri Dön