26 / 04 / 2024

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.



Katılım finans sektörünün en köklü geçmişe sahip en genç üyeleri arasında yer alan Emlak Katılım, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek olan stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri sunmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin dört bir tarafında müşterilerine dijital bankacılık araçlarıyla hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını gerçekleştirdiği yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Gaziantep’te ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, Türkiye genelinde 54 şubeye ulaştı. Banka, 2021 sonu itibarıyla 100 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!


“2021’e hızlı başladık”

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük, Türkiye’nin ise 6. büyük şehri olan Gaziantep’te ikinci şubelerini açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Ekonomiyi ve reel sektörü desteklerken müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına yanıt veren çözümler sunuyoruz. Bu bağlamda şubelerimiz ülkemizin dört bir yanına götürdüğümüz hizmet noktalarıdır. Bununla birlikte şubelerimizin, yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan birer araç niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Anadolu’nun ilk yerleşim merkezlerinden biri olan Mezopotamya ile Akdeniz Bölgesi’nin kesişme noktasında yer alan Gaziantep’te müşterilerimize ikinci şubemizle hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gaziantep şubemizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ekonomiyi ve reel sektörü desteklemeyi hedefleyen, sanayileşme ve yerli üretime destek olmayı kuruluşlarının temel sebeplerinden biri şeklinde tanımlayan Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti: “2020 pandemi nedeniyle ezber bozan bir yıl olarak tarihe geçse de bizim için başarılı rakamlara ulaştığımız bir yıl oldu. Emlak Katılım olarak, 2019’da 9,3 milyar TL olan aktif büyüklüğümüzü 2020 sonu itibariyle 20,3 milyar TL’ye taşıyarak yüzde 120 oranında büyüme gerçekleştirdik. Özelikle reel sektörü destekleyen fonlar kullandıran bankamızın bu yönde fon büyüklüğü 16,4 milyar TL’ye ulaşırken, toplanılan fonlar da 11,7 milyar TL civarında gerçekleşti. 
2021’e hızlı başladık. Yeni yılda da müşterilerimize hizmet götürmek için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmete alacağımız yeni şubelerimizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim.”

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!


Hedef 100 şubeye ulaşmak

2020'yi başarılı rakamlar ile tamamlayan Emlak Katılım, 2021'e de iddialı hedeflerle başladı. 2021 yılı boyunca Türkiye genelinde 50 yeni şube daha açmayı planlayan Emlak Katılım, yılsonunda toplam 100 yeni hizmet noktasına ulaşmayı planlıyor.  Aynı zamanda müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına yeni hizmet ve ürünleriyle çözüm üreten Emlak Katılım, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap ve altın toplama günleriyle müşterilerinin her koşulda ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Şube ağı 54 noktaya ulaştı

Emlak Katılım şubeleri şu şekilde; Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ümraniye, Erenköy, Laleli, Sultanbeyli, Bağcılar, Pendik, Altunizade, Beykent, Güneşli, İmes, Merter, Üsküdar, Avcılar, Metrokent, Maslak, Maltepe, Kavacık, Beşyüzevler (Gaziosmanpaşa), Esenyurt, Kaynarca, Mecidiyeköy, Gebze, Ankara,  Ankara  (Ostim), Kızılay, Sincan, Aksaray, Batman, Bursa, Bursa Yıldırım, Diyarbakır, İzmir, İzmit, Gaziantep, Gaziantep OSB, Kahramanmaraş, Malatya, Mersin, Samsun, Kayseri, Rize, Adana,  Adana  Küçüksaat, Konya, Konya Büsan, Antalya, Sivas, Şanlıurfa, Adapazarı, Antakya ve Isparta.
 

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!


Geri Dön