26 / 04 / 2024

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

 Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...



MEZOPOTAMYA’NIN en kadim kentlerinden Diyarbakır’da bulunan Radisson Blu Hotel Diyarbakır, misafirlerini UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesine giren ünlü Hevsel Bahçeleri ve tarihi surlarıyla birlikte karşılıyor. Diyarbakır’ın yeni yerleşim bölgesinde yer alan Radisson Blu Hotel Diyarbakır, sadece 8 dakika mesafede olduğu Diyarbakır Havalimam’na en yakın otel olma özelliği taşıyor.


Diyarbakır sermayeli MEYA Otelcilik Turizm A.Ş. tarafından Aralık 2013’te yapımına başlanan ve yapımı üç buçuk yıl süren Radisson Blu Hotel Diyarbakır için toplamda 25 milyon dolar harcandı. Otel, yüzde 40’ı kadın olan 99 kişilik ekibiyle misafirlerine hizmet vermeye başladı. Diyarbakır’daki tek Green Key sertifikalı otel olmasının yanı sıra çevreci olma özelliğiyle de dikkat çekiyor.


Otel, sahip olduğu üç toplantı salonu ve bir adet bölünebilen büyük balo salonu ile hem başarılı ve verimli toplantılara hem de büyüleyici davet, balo ve 450 kişilik düğünlere ev sahipliği yapıyor.


Otelin organizasyon ve davetlere özel ekibi, salonlardaki son sistem teknoloji ile organizasyonun keyifli ve sorunsuz geçmesini sağlıyor.


Toplamda 167 odaya sahip olan Radisson Blu Hotel Diyarbakır, 105 adet Standart oda, 35 adet Aile odası, 13 adet Su-perior oda, 13 adet Panaromik Süit ve 1 adet Presidential (Başkanlık) Süiti bulunmakta.


Ayrıca, Radisson Blu Hotel Diyarbakır, hem bölge mutfağının hem de dünya mutfağının eşsiz tatlarıyla dolu bir menüye sahip olan Hevsel Restoramyla, Diyarbakır'ın olağanüstü manzarasına bakan The City Cafe & Barıyla ve hem kadın hem erkek için ayrı bölümlerde olmak üzere spa alanı ile konuklarına güzel vakit geçirebilecekleri alanlar sunuyor. 



Geri Dön