16 / 04 / 2024

Baykonut İnşaat dev projeler için geri sayıma geçti!

Baykonut İnşaat dev projeler için geri sayıma geçti!

Baykonut İnşaat bu yılın ilk anahtar teslimlerini gerçekleştirdi. Dev projeler için geri sayıma geçen firma kısa sürede Sakarya'nın öne çıkan şirketlerinden oldu.



2016 yılında Sakarya’da kurulan ve farklı satış modelleri ve ürettiği konsept projeler ile dikkat çeken Baykonut A.Ş. 2017 yılında ilk anahtar teslimlerini gerçekleştirerek dev projeler için geri sayıma geçti.


KALİTELİ HİZMET


Baykonut A.Ş. 2016 yılında ki kuruluşunun ardından gerçekleştirdiği farklı satış modeli, kaliteyi önceleyen tedarikçileri tercih etmesi ve konsept projeleri ile kısa sürede bölgenin öne çıkan şirketlerinden olmayı başararak adından söz ettirdi. 2016 yılı Mayıs ayında temelini attığı Erenkent Projesinin ilk iki etabının iskanlarını 2016 Aralık ayında almayı başardıklarını ifade eden Baykonut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, “İlk projemizde anahtar teslimlerimizi kısa süre içerisinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Hamdolsun, kısa zamanda önemli bir mesafe kat ederek insanlarımıza kaliteli hizmet sunmayı ilke edinerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.


MODERN PROJELER


2017 başında anahtar teslimlerini yaptıkları Erenkent Projelerinin haricinde 4 konsept projenin halen inşaatının devam ettiğini belirten Yıldırım, “Bahar döneminde vizyon projemizi kamuoyuna açıklayacağız. Ekip arkadaşlarım ile bu konuda yoğun bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Bölgenin dilini konuşabilen, insanların konfor ve güven algısını yansıtan, yatırım yapılabilir ve modern estetiğe sahip projemiz ile Baykonut A.Ş. olarak çıtamızı daha da yükselteceğiz” diye konuştu. İlave olarak Tepekum ve Erenlerden sonra Kuzey Terminali, Yazlık, Ozanlar bölgelerinde de proje bölgelerine dahil olduklarını ifade etti.




www.baykonut.com


Geri Dön