26 / 04 / 2024

Baykonut İnşaat sakarya

Baykonut İnşaat sakarya

Baykonut İnşaat bu yılın ilk anahtar teslimlerini gerçekleştirdi. Dev projeler için geri sayıma geçen firma kısa sürede Sakarya'nın öne çıkan şirketlerinden oldu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı 159 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Alandüzü Mahallesi 159 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Sakarya Söğütlü'de 500 konutun inşaatına başlandı!

Sakarya Söğütlü'deki konut sorunu çözülüyor. Yiysa İnşaat, bölgede 500 konutun inşaatına başladı. İlçede 4 bine yakın işçi çalışıyor.

Sakarya Stadı'nın inşaatı için açıklama geldi!

Gündemde olan Sakarya Stadı ile ilgili yorumlara firma yetkililerinden açıklama geldi. İnşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Baykonut İnşaat sakarya Haberi

Baykonut İnşaat sakarya

2016 yılında Sakarya’da kurulan ve farklı satış modelleri ve ürettiği konsept projeler ile dikkat çeken Baykonut A.Ş. 2017 yılında ilk anahtar teslimlerini gerçekleştirerek dev projeler için geri sayıma geçti.


KALİTELİ HİZMET


Baykonut A.Ş. 2016 yılında ki kuruluşunun ardından gerçekleştirdiği farklı satış modeli, kaliteyi önceleyen tedarikçileri tercih etmesi ve konsept projeleri ile kısa sürede bölgenin öne çıkan şirketlerinden olmayı başararak adından söz ettirdi. 2016 yılı Mayıs ayında temelini attığı Erenkent Projesinin ilk iki etabının iskanlarını 2016 Aralık ayında almayı başardıklarını ifade eden Baykonut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldırım, “İlk projemizde anahtar teslimlerimizi kısa süre içerisinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Hamdolsun, kısa zamanda önemli bir mesafe kat ederek insanlarımıza kaliteli hizmet sunmayı ilke edinerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.


MODERN PROJELER


2017 başında anahtar teslimlerini yaptıkları...