26 / 04 / 2024

Bayraklı Belediyesi parkların sayısını artırıyor!

Bayraklı Belediyesi parkların sayısını artırıyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Belediye parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor.




Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarla parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde ilçedeki park sayısı kısa sürede 246'ya çıkarıldı. İlçedeki toplam yeşil alan miktarı 1 milyon 266 bin 361 metrekare olurken, kişi başına düşen yeşil alan ise 4.08 metrekareye yükseldi.


Yeşile önem veriyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeşillendirme çalışmalarına her zaman önem verdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana park ve yeşil alan sayımızı artırmak için yoğun bir çalışma yürüttük. Çocuklarımıza daha yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz. İlçemizin yapısından kaynaklanan bazı sıkıntılar var. Bunları da zamanla aşacağız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön