29 / 03 / 2024

Bayraklı Belediyesi park

Bayraklı Belediyesi park

Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Belediye parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor.

Bayraklı Belediyesi 3 parkın çalışmalarına başladı!

Hasan Karabağ, "75. Yıl mahallesine de Gözetleme Kulesi ile Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu arasında kalan bölgeye park yapıyoruz. Park İzmir'in en güzel manzarasına sahip bölgede olacak" dedi.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Bayraklı Belediyesi şantiye binasının temeli atıldı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’ndeki şantiye binasının temeli atıldı. Şantiye binasında inşaat, marangoz, elektrik ve demir ile araç bakım atölyeleri bulunacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin gayrimenkullerine haciz kararı!

İzmir Bayraklı Belediyesi, kaybettiği bir "kamulaştırmadan el atma" davasından çıkan 13 milyon 713 bin TL tazminat nedeniyle gayrimenkullerinin haczedilmesiyle karşı karşıya kaldı.

Fatih Belediyesi'nden yeni park!

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi 6 yılda 12 bin konutu kontrol etti!

Bayraklı Belediyesi 6 yılda 12 bin konutu kontrol etti. Analizleri yapılan yapıların yarısından fazlasının büyük bir depreme dayanamayacağı ortaya çıktı

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

Kuşadası Belediyesi'nden 2 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen parklardan 2’si tamamlandı. Parklar, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi'nden 3 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı süren 9 yeni parktan 3’ü tamamlandı. İkisi İkiçeşmelik biri ise Ege Mahallesi'nde yapılan parklar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

Bayraklı Belediyesi park Haberi

Bayraklı Belediyesi park


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarla parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde ilçedeki park sayısı kısa sürede 246'ya çıkarıldı. İlçedeki toplam yeşil alan miktarı 1 milyon 266 bin 361 metrekare olurken, kişi başına düşen yeşil alan ise 4.08 metrekareye yükseldi.


Yeşile önem veriyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeşillendirme çalışmalarına her zaman önem verdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana park ve yeşil alan sayımızı artırmak için yoğun bir çalışma yürüttük. Çocuklarımıza daha yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz. İlçemizin yapısından kaynaklanan bazı sıkıntılar var. Bunları da zamanla aşacağız" dedi.



Yeni...