26 / 04 / 2024

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

 Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2 bin 60 yataklı  İzmir  Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaat çalışmaları devam ediyor. 618 bin 896 metrekarelik alanda 8 ay önce inşaatına başlanan sağlık kampüsünde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 


İnşaat sahasına 13 vinç kurulup, zemine de 92 bin metreküp beton dökülen projede bin kişi 3 vardiya halinde çalışıyor. 
 

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü içerisinde 5 hastaneyi barındıran merkez bina dışında, fizik tedavi ve rehabilitasyon ile yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesinde yüzde 20'lik kısım bitti. 

  
"2019 yılında tamamlanacağını ümit ediyoruz"


AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatında çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, hizmete girdiğinde İzmir'in ve bölgenin en büyük hastanesi olacağını aktardı.

 
Sağlık kampüsünün, Türkiye'nin en büyük üçüncü şehir hastanesi olma özelliğini taşıdığına dikkati çeken Sürekli, şöyle konuştu:

 

"Proje, 606 milyon avroluk maliyetiyle Cumhuriyet tarihi boyunca İzmir'de yapılan en büyük yatırımdır. Önceki sene başladı, 3 yıllık bir inşaat süreci var ancak verilen tarihten önce 2019 yılında hizmete alınacağını umuyoruz." dedi.
 

 Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019 da tamamlanacak!

 

 Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019 da tamamlanacak!

 


Geri Dön