20 / 04 / 2024

Bayraklı Şehir Hastanesi Ege'nin ihtiyacını karşılayacak!

Bayraklı Şehir Hastanesi Ege'nin ihtiyacını karşılayacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Bayraklı'da yapımına başlanan Şehir Hastanesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi. Delican yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.



Şantiye alanına giderek bilgi alan Bülent Delican, "Toplam 2 bin 60 yataklı hastane kampusunun içinde altı adet farklı uzmanlık içeren hastaneler olacak. Bu hastane sadece İzmir'in değil Ege Bölgesi'nin ihtiyacını karşılayacak" dedi. 



AK Parti Hükümeti'nin 13 yılda İzmir'e sağlık alanında 1.1 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirten Delican, son teknoloji imkanlar kullanılarak otel konforunda hastaneler ve sağlık merkezleri aracılığıyla hizmet verildiğini söyledi. Seçim öncesinde hastane projesi ile ilgili kara propaganda yapanları da eleştiren Delican, "Türkiye'nin en büyük projesi şehir hastanesi hakkında 'Yapılmayacak', 'Başarısız oldular' diyenler oldu. Bunu söyleyerek algı yönetimi yapmak isteyenler avuçlarını yalayacaklar" ifadelerini kullandı. Çiğli'de yapımı tamamlanan ve kısa zamanda hizmete açılacak olan devlet hastanesindeki tüm eksiklerin giderildiğini belirten Başkan Delican, ulaşım sorunu yaşandığını dikkat çekti, Büyükşehir Belediye'sini göreve davet etti. 



Sabah


Geri Dön