19 / 04 / 2024

Bayraklı'daki parklar yenileniyor!

Bayraklı'daki parklar yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları elden geçiriyor. Bu yıl içerisinde 5 mahallede 13 bin 500 metrekarelik park alanı yenilendi.




Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları elden geçiriyor. Bu yıl içerisinde 5 mahallede 13 bin 500 metrekarelik park alanı yenilendi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarı sürekli artıyor. Uygun olan yerlere yeni parklar yapıyoruz. Çocuklarımıza yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz" dedi.


Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, halkın rahat nefes alabileceği çağdaş ve modern görünümlü yaşam alanları kazandırdı. 13 bin 500 metrekarelik park alanında çalışma yürüten ekipler, Çay Mahallesi'ndeki Hakan Şakar Parkı ile Tepekule Mahallesi'ndeki Şehit Polis Recep Duysak Parkı'nı yeniledi. Osmangazi Mahallesi 617/5 sokak ve 579/1 sokak, Adalet Mahallesi 1593/22 sokak ve Manavkuyu Mahallesi 274/5 sokakta bulunan parklarda ise zemin, spor aletleri ve çocuk oyun gruplarını yenilendi.


"YENİ PARKLAR KAZANDIRIYORUZ"


İlçenin çeşitli yerlerinde yapılan parkların kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu aktaran Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Halkımızın nefes alacağı, çocuklarıyla hoş vakit geçireceği dinlenme alanları yaratmak için uğraşıyoruz. İlçemizin her yerindeki parkları yeniliyoruz, olmayan yerlere yenilerini yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm parklarımızı revize ettik. Uygun alanlar buldukça halkımızın da isteğini göz önünde bulundurarak yeni parklar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön