25 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Bayraktar İnşaat 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ankara'da 1 milyar dolarlık projeler geliştiren Bayraktar İnşaat, 500 milyon dolar daha yatıracak. İnşaat sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor



Ankara'da 1 milyar dolarlık projeler geliştiren Bayraktar İnşaat, 500 milyon dolar daha yatıracak İNŞAAT sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor. Firma bu tutarın 1 milyar dolarını hayata geçirirken, 500 milyon dolarlık yatırım içinse hazırlıkları tamamladı. 


İstanbul'daki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, 1 milyar dolarlık yatırım son 6 yılda gerçekleştirdi. Ankara'da ofis ihtiyacının hala çok fazla olduğunu kaydeden Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ankara'da ofis ihtiyacı İstanbul'dan daha fazla, bürokrasinin ve iş dünyasının kalbi Ankara'da tamamladığımız projelerimizle, ofis ihtiyacının belirli bir kısmını karşıladık" diye konuştu. 


Mehmet Bayraktar, son projeleri olan Via Flat'te ofis kiralamalarının başladığını belirterek, şu bilgileri verdi: "Via Fiat projesinde 25 bin 542 metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Toplam 68 ofisin yer aldığı projede, iş dünyasının ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek 6 toplantı odası yer alıyor." İLK LEED GOLD'U ALDI 128 ofisten oluşan Via Green projesi, Ankara'nın ilk Leed Gold sertifikasına sahip iş merkezi unvanına sahip. Isı ve ses yalıtımı bakımından farklılık oluşturan Via Green, klima kullanımını azaltan, yağmur suyunu biriktiren bir yapı olarak tasarlandı. 


Sabah


Geri Dön