25 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor!

İstanbul'daki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, 1 milyar dolarlık yatırımı son 6 yılda gerçekleştirdi...



İNŞAAT sektöründe 60 yıldır faaliyet gösteren Bayraktar İnşaat, Ankara'da toplamda 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyor. 



Firma bu tutarın 1 milyar dolarını hayata geçirirken, 500 milyon dolarlık yatırım içinse hazırlıkları tamamladı. İstanbul'daki yatırımlarının yanı sıra Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, 1 milyar dolarlık yatırımı son 6 yılda gerçekleştirdi. Ankara'nın nitelikli ofis ihtiyacına cevap vermeyi hedefleyen Bayraktar İnşaat, 2015 yılında 500 milyon dolarlık konut ve ofislerin bulunduğu rnega projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Ankara'da ofis ihtiyacının çok fazla olduğunu kaydeden Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ankara'da ofis ihtiyacı İstanbul'dan daha fazla, bürokrasinin ve iş dünyasının kalbi Ankara'da tamamladığımız projelerimizle, ofis ihtiyacının belirli bir kısmını karşıladık" diye konuştu. 


Flat'te kiralama başladı Mehmet Bayraktar, Ankara'daki son projeleri olan Via Flat'te ofis kiralamalarının başladığını belirterek, şu bilgileri verdi: "Modüler olarak tasarladığımız ofislerimiz 100 metrekareden başlayıp 5 bin 176 metrekareye kadar büyüyebiliyor. 


Bu sebeple projemiz her sektörden büyük firmaların markajı altına girdi. Projede, toplam 68 ofis yer alıyor. Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen ve 128 ofisten oluşan Via Green projesinde teslimler başladı." Yeni yatırımlar Bayraktar, Ankara'ya yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, Ankara'nın gelişim aksı olarak öne çıkan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu üzerinde konut ve ofis yatırımları gerçekleştireceklerini açıkladı. Bayraktar İnşaat'ın yakın vadede planladığı 3 proje için yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor. Ankara'nın yeni konut bölgesi olarak ön plana çıkan İncek ve  Ankara  Otogarı önünüde konut yatırımı planlanıyor. 


Vatan 



Geri Dön