19 / 04 / 2024

Bayram ikramiyeleri 3000 TL mi olacak? Eğer bu olursa emeklilerin yüzü gülecek…

Bayram ikramiyeleri 3000 TL mi olacak? Eğer bu olursa emeklilerin yüzü gülecek…

Emeklilerin yüzünü güldürecek bir formül ortaya atıldı. Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda 2 kez ödenen bayram ikramiyeleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Normalde bin 100 TL olarak ödenen ikramiyelere zam yapılması talep ediliyor.



Dini bayramlarda verilen ve yılda 2 bin 200 TL olarak ödenen emekliye bayram ikramiyeleri için masada 4 formül bulunuyor. Ramazan bayramının birinci günü olan 2 Mayıs’tan önce ödenecek olan bayram ikramiyelerinde 3 bin TL’yi aşacak bir formül üzerinde çalışma yapılıyor.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Ramazan bayramı, bu yıl 2 Mayıs 2022’ye denk geliyor. Bayramdan 1-2 hafta öncesinde hesaplara yatan bayram ikramiyelerinin hangi gün hesaba yatacağı henüz netleşmedi. Bayram ikramiyelerinin 15 Nisan ile 30 Nisan tarihleri arasında yatırılması bekleniyor.

Bayram ikramiyeleri 3000 TL mi olacak? Eğer bu olursa emeklilerin yüzü gülecek…

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Ramazan bayramında 1100 Türk lirası, Kurban bayramında da 1100 Türk lirası olmak üzere emeklilere toplamda 2 bin 200 Türk lirası ikramiye veriliyor. İlk olarak 2018’de başlayan uygulama ile emeklilere her bayram için biner TL, toplamda 2 bin TL ikramiye ödenmişti. 2021’de ikramiye tutarları bin 100 TL’ye yükseltilmiş, yani iki bayramda toplamda 2 bin 200 TL ikramiye ödemesi yapılmıştı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön