18 / 05 / 2024

Bayram öncesi akaryakıtta kara haber! Yine zam geliyor! İşte 8 Temmuz akaryakıt fiyatları

Bayram öncesi akaryakıtta kara haber! Yine zam geliyor! İşte 8 Temmuz akaryakıt fiyatları

Bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatında indirim yapıldı. Öte yandan yine bir zam haberi geldi.



Petrol ve dolar kurundaki gelişmelerden sonra akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluşmuştu. Bu kapsamda benzin ve motorin fiyatları için son dakika haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatında indirim yapıldı. Diğer taraftan yine bir zam haberi geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine 81 kuruş zam yapılacağı iddası geldi. İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika haberleri ve 8 Temmuz güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarına dair vatandaşların merakla beklediği son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor. Petrol fiyatlarının düşmesiyle beraber bugünden geçerli olacak şekilde motorin grubunda 2,10 TL'lik bir indirim yapıldı. Öte yandan bir zam haberi daha geldi. Motorin fiyatlarına 9 Temmuz Cumartesi günü 81 kuruş zam gelmesi tahmin ediliyorum. Benzin grubunda ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Bayram öncesi akaryakıtta kara haber! Yine zam geliyor! İşte 8 Temmuz akaryakıt fiyatları

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (8 Temmuz Cuma)

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön