24 / 04 / 2024

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı. Al-götür konseptiyle hizmet verecek bu şubelerin, 2021 yılı sonuna kadar 25'e ulaşması hedefleniyor. Marka, yeni şubeler için franchising veriyor.



Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı.Ekonomist Dergisi’nde  yer alan habere göre; marka, 2021 yılının sonuna kadar şube sayısını 25’e tamamlamayı hedefliyor. Özellikle pandemi süreci ile birlikte hepimizin sosyal mesafeyi koruduğu bu dönemde, yeme içme sektörü de take away yani al-götür konseptini tercih etmeye başladı. Bu markalardan biri olan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, 'ekspres' şubeler açacak. Bu model, her türlü metrekare ve AVM, kiosk, konteyner gibi dükkan formatına uyum sağlayabilmek için özel olarak tasarlandı ve al-götür yapısında kurgulandı.

73 ilde 196 şubesi olan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şube konseptini AVM'ler, kalabalık caddeler ve üniversite kampüsleri gibi kısıtlı kiralanabilir alana sahip ancak yoğun müşteri trafiği olan noktalarda açmaya başladı.

25 ŞUBE HEDEFLİYOR 

Özel reçetelere sahip kahveler, pasta ve atıştırmalık ürünlerden oluşan menüsünün haricinde bu konseptle beraber paket ürünlerin de daha fazla öne çıkması planlanıyor. Çanakkale Biga, Isparta Merkez,  Ankara  Pasaj, Bozüyük Sarar AVM olmak üzere dört şubesi açılan ekspres konseptinin 2020 sonuna kadar 10 şubeye ulaşması hedefleniyor.

2021 yılı için hedef 25 ekspres şube açmak. İstanbul, Ankara ve İzmir'e öncelik verilecek. Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Ekspres modelinin franchise giriş bedeli 50 bin TL + KDV. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti ise 350 bin ile 500 bin TL arasında değişiyor. Şirket, royalty ya da telif bedeli almıyor. Sadece reklam ve lojistik bedeli olarak aylık gerçekleşen cirodan yüzde 3 alıyor. Ekspres şubeler için aylık ciro hedefi 75 bin ile 150 bin TL arasında değişiyor. Şubelere konsept, dekorasyon, ekipman, lojistik, eğitim, denetim ve reklam konularında destek veriliyor.

 


Geri Dön